ANVRSGRSGRZ
2508 reviews geven ons een
4,7 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 20 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Wintersport voorjaarsvakantie 2024 boeken

Wintersport voorjaarsvakantie

Met de kinderen naar de sneeuw?

Je kinderen vol spanning achterlaten bij die nieuwe skiklas. Met als doel ze net zo goed te leren skiën als jij zodat ze volgend jaar het tempo bij kunnen houden. Vervolgens hebben ze de tijd van hun leven en sluiten ze de week af met nieuwe vrienden. Het blijft heerlijk, met kinderen op wintersport tijdens de voorjaarsvakantie!

De voorjaarsvakantie (ook wel krokusvakantie of carnavalsvakantie genoemd) is een populaire periode tijdens het wintersportseizoen. Niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa geniet men in februari en/of maart van een week vrij. Met optimale sneeuwcondities, langere dagen en meer zonuren zijn dit ingrediënten voor een topweek!

Carnaval

De voorjaarsvakantie is natuurlijk een erg leuke periode om op wintersport te gaan. Het zal ook in het dorp gezellig druk zijn, genoeg leven in de brouwerij! De kinderen zullen vriendjes en vriendinnetjes maken tijdens de skiles, terwijl jij vele kilometers maakt op perfect geprepareerde pistes.

Mocht je in Zuid-Nederland wonen en niet van carnaval houden, is dit een mooi moment om op wintersport te gaan! Carnaval is in 2024 rondom het weekend van 10/11 februari en wordt in een groot deel van Europa gevierd (dit zorgt dus ook voor extra drukte in die week in de gebieden). Ook zijn er mensen die hun carnavalspak meenemen wat zorgt voor vrolijke gezichten op de piste.

Populairste periode van het jaar

Wacht niet te lang met boeken, als je in deze populaire periode op wintersport wilt en profiteer van een mooie vroegboekkorting.

Noord

17-24 februari 2024
 Bekijk arrangementen

Midden

17-24 februari 2024
 Bekijk arrangementen

Zuid

10-17 februari 2024
 Bekijk arrangementen

De bovengenoemde data zijn de adviesdata van Rijksoverheid. Controleer altijd of dit overeenkomt met de exacte data van de school van jouw kinderen.  

Bel ons op +31 10 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nederland

Nieuwsbrief

© 2003-2023 Summit Travel
ANVRSGRSGRZ
  • Privacy Policy
  • Disclaimer