ANVRSGRSGRZ
2847 reviews geven ons een
4,7 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 21 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Kick-off Saalbach 2024

Dutchweek kick-off in het populaire Saalbach


Dutchweek Kick-Off Saalbach, ofwel de aftrap van ons winterseizoen in Saalbach! Life is a Circus, join us on the ride! Van woensdag 17 januari tot en met zaterdag 20 januari zijn we in het oh zo gezellige Saalbach te vinden. Voor de tweede keer zal deze Kick-Off hier gaan plaatsvinden in 2024, met een nog uitgebreider programma dan tijdens de try-out in januari 2023!
Dutchweek Logo
Wat maakt Dutchweek Saalbach uniek?
  • Fanatiek wintersporten en gezellig borrelen; niets moet, alles mag
  • Bruisende sfeer; zowel op de piste als in het dorp
  • Stijlvolle evenementen op buitenlocaties
  • Zeer uitgebreid skigebied met moderne liften
  • Geweldige bergactiviteiten

De arrangementen bij Summit Travel zijn inclusief skipas en toegang tot alle Dutchweek feesten gedurende je verblijf. Je krijgt een 4-daagse ticket (bandje). 

Hieronder vind je een link naar onze Zoek & Boek. Het is ook mogelijk om op iedere andere dag aan te komen in die week. 

Let wel: Ons aanbod wordt in de loop van voorjaar/zomer 2024 nog verder aangevuld.

Dutchweek Kick-ff Saalbach:
Aankomst 17 januari:
Zoek & Boek
Tijdens Dutchweek Saalbach kun je je de gehele dag heerlijk uitleven op de piste. In de middag kun je neerstrijken en gezellig wat drinken met een achtergrondmuziekje en liveoptredens. Ben je vervolgens hongerig? Geen zorgen: Saalbach heeft verschillende leuke restaurantjes waar je terecht kunt voor een heerlijke Oostenrijkse maaltijd. 

Dutchweek Saalbach is de perfecte locatie voor wintersporters die houden van de sneeuw en gezelligheid. 

Programma Dutchweek Saalbach 2024
Het programma voor de Dutchweek in Saalbach van 17 tot en met 22 januari 2024 is bekend! Tijdens deze week worden er weer evenementen georganiseerd en vind je het dagelijks entertainment in onderstaade skihutten:

Wanneer?Waar?Wat?
12:00 tot 16:30 uurPanorama Alm 
House music
14:00 tot 18:00 uurMaisAlmMain stage met live entertainment
16.00 tot 23.00 uurSchwips BarInternationale hits en Duitse après-ski
16:00 tot 20:00 uurSoulHouseFunky disco
20:00 tot 03:00 uurTaverneLive muziek
21.00 tot 04.00 uurCastelloClub hits en live muziek


Saalbach

Saalbach behoort tot één van de bekendste wintersportplaatsen van Oostenrijk en heeft een hoge reputatie als het gaat om gezelligheid. Het is een ietwat mondain dorp in het Glemmtal gelegen en maakt deel uit van het geweldige skigebied “Skicircus Saalbach-Hinterglemm”, met maar liefst 200 km pistes.

Saalbach

Het autovrije centrum van Saalbach wordt gekenmerkt door veel hotels, restaurants, winkels en après-ski gelegenheden, met als één van de trekpleisters de MaisAlm, waar het vanaf het middaguur al optimaal genieten is.

Ook in maart is Saalbach verzekerd van sneeuw, op 90% van de pistes zijn sneeuwkanonnen die ervoor zorgen dat er altijd een afdaling mogelijk is tot in het dorp!

Annuleringsvoorwaarden

Standaard hanteren wij de voorwaarden zoals genoemd op onze ANVR-pagina. Vanwege de huidige Corona-onzekerheid hebben we nu bij veel arrangementen de annuleringsvoorwaarden voor de klant gunstiger gemaakt dan de standaard voorwaarden. Zo zijn er behoorlijk veel arrangementen gratis te annuleren tot zelfs 6 weken voor vertrek, zonder opgaaf van redenen.

Summit Travel is een wederverkoper van de entreetickets van de Dutchweek events. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid als gevolg van eventuele afgelasting van deze events, vanwege Corona of andere redenen. De geboekte reis kan niet vanwege afgelasting van het event zonder kosten geannuleerd worden (*). Bij afgelasting van een Dutchweek event krijgt de klant uiteraad wel de kosten van de entreetickets teruggestort:


(*): uiteraard wel als er sprake is van een negatief reisadvies en/of een shutdown van een skigebied


© 2003-2024 Summit Travel
ANVRSGRSGRZ
  • Privacy Policy
  • Disclaimer