ANVRSGRSGRZ
2877 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 21 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Aangesloten bij de SGR

Stichting Garantiefonds Reisgelden


Summit Travel BV (KvK 24349115) is aangesloten bij de SGR. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Bovendien vind je hier ons SGR-certificaat. Dat betekent dat wij voldoen aan alle eisen die de SGR stelt. En dat binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling alle reizen op onze website onder de garantie van de SGR vallen.

De SGR-garantie houdt in dat de consument (B2C) ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Voor consumenten geldt vanaf 1 februari 2021 een verplichte bijdrage van €5 per persoon (2 jaar en ouder); deze bijdrage blijft ook na annulering van een reis gelden. Dit bedrag wordt door Summit Travel afgedragen aan de SGR. De reden voor het heffen van een consumentenbijdrage ligt in het toegenomen risico van het garantiefonds om alle reissommen te kunnen garanderen, nu en in de toekomst. Hoewel SGR een financieel gezond fonds is zijn de onzekerheden die samenhangen met COVID-19 dusdanig groot dat er een groter risico is dat reisorganisaties failliet gaan. Als reiziger krijg je in dat geval altijd je volledige reissom terug via de SGR. Om het fonds ook voor de toekomst te behouden is besloten een verplichte bijdrage op alle pakketreizen in rekening te brengen. Je zult deze bijdrage terugzien op het moment dat je gaat boeken. 

Klik HIER voor nog meer uitleg erover op de website van de SGR.

Lidmaatschapnummer SGR: 2951Summit Travel BV is tevens aangesloten bij de SGRZ.  Klik HIER voor meer info.

Bel ons op +31 10 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nederland

Nieuwsbrief

© 2003-2024 Summit Travel
ANVRSGRSGRZ
  • Privacy Policy
  • Disclaimer