ANVRSGRSGRZ
1564 reviews geven ons een
4,7 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 15 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Gerlos 2020

Sportief, stijlvol en bruisend Dutchweek event met een Oostenrijkse invloed

Met trots presenteren wij het spetterende evenement: Dutchweek Gerlos! Van woensdag 24 maart tot en met zaterdag 27 maart 2021 zal dit stijlvolle end-of-season event plaatsvinden in Gerlos. 

Wat maakt Dutchweek Gerlos uniek?Dutchweek Logo
  • Spetterend end-of-season evenement in Gerlos
  • Bruisende sfeer: zowel op de piste als in het dorp
  • Gezellige outdoor programma met muziek op de achtergrond


Tip: als je op woensdag in de loop van de middag aankomt en zondag vertrekt, dan kun je deelnemen aan het volledige programma! Klik hieronder voor alle arrangementen met 4 nachten.

Zoek & Boek

Overigens worden de arrangementen de komende tijd nog flink aangevuld.

Welke wintersportliefhebber heeft nog nooit van Gerlos gehoord? Juist ja... geen enkele. Gelegen in het hart van de Zillertal Arena. De goede sfeer, geweldige artiesten, het gezellige dorp, moderne liften en schitterende pistes maken dit een evenement geschikt voor de echte wintersportliefhebbers die ook graag na het skiën de dag gezellig af willen sluiten..

Gerlos biedt ontzettend veel wintersportmogelijkheden zoals een snow- en funpark. Het eigen gebied (Zillertal Arena) bezit ruim 140 km aan pistes voor ieder niveau. 

Dit jaar zal Dutchweek er anders uitzien dan voorgaande jaren. Er zal worden gezorgd voor een coronaproof evenement met alleen buitenlocaties, zodat er genoeg ruimte is om afstand te bewaren. Na een heerlijke dag op de piste kun je lekker aanschuiven op het terras met gezellige achtergrond muziek. 

Ben je helaas verhinderd? Wellicht komen deze events je beter uit:

Dutchweek Saalbach: 13 - 20 maart 2021
Dutchweek Norway: 23 - 27 maart 2021
Dutchweek Val Thorens: 1 - 8 mei 2021

Programma Dutchweek Gerlos

Houd de Facebook-eventpagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes over het programma en de line-up. Binnenkort komt er meer informatie over het programma in 2021 op onze website. 

Nog nooit een Dutchweek event bijgewoond? Op onze blog vind je artikelen met veel foto- en videomateriaal van eerdere edities voor een sfeerimpressie! 

Gerlos

Gerlos is één van die Oostenrijkse ski-oorden dat al sinds jaar en dag populair is bij de Nederlandse skiër. Dankzij de zogenoemde "skischommel", de nieuwe skilift tussen Gerlos en Königsleiten, is het skigebied recentelijk flink uitgebreid. En sinds 2016 is de nieuwe Dorfbahn in gebruik. De Dorfbahn voegt als tweede lift in Gerlos het skigebied Isskogel samen. Het middenstation bevindt zich op de Rössl Alm, het bergstation op de Vorkogel op 2100 meter hoogte.

Voor veel accommodaties is de Dorfbahn op loopafstand gelegen. Ook bevindt zich in de Dorfbahn onder andere een geïntegreerde garage met meer dan 200 parkeerplaatsen en een sportwinkel. Gerlos, Zell am Ziller en Königsleiten zijn samengevoegd tot de Zillertal Arena, met 143 km piste een gebied geschikt voor alle niveaus skiërs en snowboarders. Het gebied heeft pistes tussen de 1300 en 2500 meter hoogte en is dan ook open van begin december tot half april. De Zillertal Arena is één van de deelgebieden van het Zillertal (487 km pistes)!

Annuleringsvoorwaarden


Standaard hanteren wij de voorwaarden zoals genoemd op onze ANVR-paginaVanwege de huidige Corona-onzekerheid hebben we nu bij veel arrangementen de annuleringsvoorwaarden voor de klant gunstiger gemaakt dan deze standaard voorwaarden. Zo zijn er behoorlijk veel arrangementen gratis te annuleren tot zelfs 6 weken voor vertrek. Raadpleeg de betreffende accommodaties op onze website of je boekingsbevestiging.

Summit Travel is een wederverkoper van de entreetickets van de Dutchweek events. Summit Travel aanvaardt geen aansprakelijkheid als gevolg van eventuele afgelasting van deze events, vanwege Corona of andere redenen. De geboekte reis kan niet om die reden zonder kosten geannuleerd worden (*). Bij afgelasting van een Dutchweek event krijgt de klant uiteraad wel de kosten van de entreetickets teruggestort:
  • Dutchweek Saalbach: € 27,50
  • Dutchweek Gerlos: € 25 

(*): uiteraard wel als er sprake is van een negatief reisadvies en/of een shutdown van een skigebied 

Bel ons op +31 10 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nederland

Nieuwsbrief

© 2003-2020 Summit Travel
ANVRSGRSGRZ
  • Privacy Policy
  • Disclaimer