ANVRSGRSGRZ
2877 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 21 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Italia 2025

Stijlvol en culinair Dutchweek event in Sauze d'Oulx


Genieten van het beste Italiaanse eten, de enorme hoeveelheid kilometers aan piste, de Italiaanse gastvrijheid of de toffe Dutchweek feesten met de beste internationale muziek. Dit alles is mogelijk bij Dutchweek Italia in Sauze d`Oulx! Al jaren is dit prachtige gebied onderdeel van onze Dutchweek evenementen. Dutchweek Italia is van zaterdag 15 tot en met zaterdag 22 maart 2025, voor het eerst een volle week met Italiaans genot! Alle Dutchweek ingrediënten zullen dit jaar weer van de partij zijn. Genieten van Life is a circus and expect the unexpected. Beleef een heerlijke week op de heerlijke Italiaanse pistes! 
Dutchweek Logo
Wat maakt Dutchweek Italia uniek?
  • Authentiek dorpje met smalle sfeervolle straatjes
  • Groot skigebied
  • Genieten van de verrukkelijke Italiaanse keuken
  • Buitenlocaties
Let wel: Ons aanbod wordt in de loop van voorjaar/zomer 2024 nog verder aangevuld.

Aankomst 15 maart:
Zoek & Boek

Aankomst 19 maart:
Zoek & Boek

Al menig jaar draait Dutchweek Italia om de leuke feestjes in de buitenlucht en in de gezellige barretjes van dit bijzondere dorp. Een ding is zeker: ook deze keer wordt het een stijlvol en culinair evenement in de Italiaanse sneeuw! 

Overdag kun je je uitleven op de mooie brede pistes die het gebied Via Lattea te bieden heeft. Met een lekker Italiaans voorjaarszonnetje erbij, kan je dag op de piste al niet meer stuk. Rond het middaguur ga je lekker lunchen met muziek op de achtergrond. En na het skiën gaat het evenement door op een terras midden in het dorp. 's Avonds kun je heerlijk eten bij één van de authentieke Italiaanse restaurantjes in Sauze d’Oulx, maximale gastvrijheid gegarandeerd! Een perfecte mix tussen sportiviteit en gezelligheid, tijdens deze super actieve Dutchweek Italia. 

Programma Dutchweek Italia 2025


Dutchweek Italie aankondiging

Het programma voor de Dutchweek in Saalbach van zaterdag 15 t/m 22 maart 2025 is nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Ben je helaas verhinderd? Wellicht komen deze events je beter uit:

Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx is het gezelligste dorp van de Via Lattea. Het ligt op 1050 km van Breda en is goed te bereiken met de auto (door Frankrijk via de Fréjus-tunnel) en ook met het vliegtuig (Turijn, Milaan). In het historische centrum van het skidorp Sauze d'Oulx treft je veel pubs, restaurants en dancings verspreid over veel typisch Italiaanse smalle straatjes. Andere mogelijkheden voor na het skiën: wellness centrum, snowmobile tochten, fakkeltochten, wijnproeven, etc.

Al met al een geschikte bestemming vanuit zowel sportief als gezellig oogpunt en bovendien nog niet ontdekt door veel Nederlanders! Vanuit Sauze d'Oulx heb je rechtstreeks toegang tot het Via Lattea skigebied middels 2 skiliften. Het merendeel van de pistes ligt aan de zonnige kant van het dorp.

Sauze d'Oulx

Via Lattea

Met zo’n 400 km aan pistes is Via Lattea het grootste aaneengeschakelde skigebied van Italië. Dit gebied ligt in het noordwesten van Italië tegen de Franse grens, op zo’n 80 km van Turijn (en 200 km van Milaan) en kent een maximale hoogte van 2850 meter, waarmee het een sneeuwzeker gebied is.

Het liftensysteem is prima, er zijn veel sneeuwkanonnen en het gebied is aantrekkelijk voor zowel beginners als gevorderden. Bekende dorpen in dit gebied naast Sauze d'Oulx zijn: Sestriere, Cesana, Claviere, San Sicario en het Franse Montgenevre.

Annuleringsvoorwaarden


Standaard hanteren wij de voorwaarden zoals genoemd op onze ANVR-pagina. Bij veel arrangementen zijn de annuleringsvoorwaarden voor de klant gunstiger gemaakt dan de standaard voorwaarden. Zo zijn er behoorlijk veel arrangementen gratis te annuleren tot zelfs 6 weken voor vertrek. 

Summit Travel is een wederverkoper van de entreetickets van de Dutchweek events. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid als gevolg van eventuele afgelasting van deze events, vanwege Corona of andere redenen. De geboekte reis kan niet vanwege afgelasting van het event zonder kosten geannuleerd worden (*). Bij afgelasting van een Dutchweek event krijgt de klant uiteraad wel de kosten van de entreetickets teruggestort.

(*): uiteraard wel als er sprake is van een negatief reisadvies en/of een shutdown van een skigebied

Bel ons op +31 10 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nederland

Nieuwsbrief

© 2003-2024 Summit Travel
ANVRSGRSGRZ
  • Privacy Policy
  • Disclaimer