ANVRSGRSGRZ
1810 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 18 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Italia 2022

Stijlvol en culinair Dutchweek event in Sauze d'Oulx


Goed nieuws: in 2022 staat Dutchweek ITALIA in Sauze d'Oulx weer op de agenda en wel van woensdag 23 tot en met zaterdag 26 maart 2022. Houd je van wintersport, lekker eten & drinken en veel gezelligheid in de buitenlucht met een Hollandse touch? Dan is Dutchweek Italia echt iets voor jou! 
Dutchweek Logo
  • Authentiek dorpje met smalle sfeervolle straatjes
  • Groot skigebied
  • Genieten van de verrukkelijke Italiaanse keuken
  • Coronaproof evenement
  • Buitenlocaties

 

De arrangementen bij Summit Travel zijn inclusief skipas en toegang tot alle Dutchweek feesten gedurende je verblijf. 

Hieronder tref je een link naar onze Zoek & Boek voor een verblijf van 4 nachten. Je kan zelf uiteraard in de Zoek & Boek je wensen aanpassen (korter of langer verblijf).


Dutchweek ITALIA:
Zoek & Boek

Al menig jaar draait Dutchweek Italia om de leuke feestjes in de buitenlucht en in de gezellige barretjes van dit bijzondere dorp. Dit jaar zal het concept anders zijn dan voorgaande jaren. Het evenement is geheel coronaproof gemaakt en zal dus alleen plaatsvinden op buitenlocaties. Een ding is zeker: ook deze keer wordt het een stijlvol en culinair evenement in de Italiaanse sneeuw! 

Dit jaar zal Dutchweek er anders uitzien dan voorgaande jaren. Er zal worden gezorgd voor een coronaproof evenement met alleen buitenlocaties, zodat er genoeg ruimte is om afstand te bewaren. 

Overdag kun je je uitleven op de mooie brede pistes die het gebied Via Lattea te bieden heeft. Met een lekker Italiaans voorjaarszonnetje erbij, kan je dag op de piste al niet meer stuk. Rond het middaguur ga je lekker lunchen met muziek op de achtergrond. En na het skiën gaat het evenement door op een terras middenin het dorp. Het gehele evenement zal zich dus uitsluitend buiten afspelen met (achtergrond)muziek en entertainment. 's Avonds kun je heerlijk eten bij één van de authentieke Italiaanse restaurantjes in Sauze d’Oulx, maximale gastvrijheid gegarandeerd! Een perfecte mix tussen sportiviteit en gezelligheid, tijdens deze super actieve Dutchweek Italia. 

Ben je helaas verhinderd? Wellicht komen deze events je beter uit:

Feestprogramma Dutchweek Italia 2022
Het feestprogramma voor Dutchweek Italia 2022 is bekend! Een week vol gezelligheid en dagelijks entertainment in onderstaade skihutten:

Wanneer?Waar?Wat?
12:00 tot 17:30 uurCapanna KindInternationale hits
16:00 tot 22:00 uurBar AssiettaInternationale hits
21:00 tot 02:00 uurMirvallinoClub muziek

Houd de Facebook eventpagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes over het programma van Dutchweek Italia. 

Dit jaar zullen de events een andere vorm aannemen: een onwijs gezellig feestje in de buitenlucht, maar dan wel zonder hossende en feestende mensenmassa's. Wanneer je nog niet eerder een Dutchweek event hebt bijgewoond kun je onze terugblik op Dutchweek Italia 2019 lezen voor een sfeerimpressie!

DW Italia
 

Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx is het gezelligste dorp van de Via Lattea. Het ligt op 1050 km van Breda en is goed te bereiken met de auto (door Frankrijk via de Fréjus-tunnel) en ook met het vliegtuig (Turijn, Milaan). In het historische centrum van het skidorp Sauze d'Oulx treft je veel pubs, restaurants en dancings verspreid over veel typisch Italiaanse smalle straatjes.

Andere mogelijkheden voor na het skiën: wellness centrum, snowmobile tochten, fakkeltochten, wijnproeven, etc. Al met al een geschikte bestemming vanuit zowel sportief als gezellig oogpunt en bovendien nog niet ontdekt door veel Nederlanders! Vanuit Sauze d'Oulx heb je rechtstreeks toegang tot het Via Lattea skigebied middels 2 skiliften. Het merendeel van de pistes ligt aan de zonnige kant van het dorp.

Sauze d'Oulx

Via Lattea

Met zo’n 400 km aan pistes is Via Lattea het grootste aaneengeschakelde skigebied van Italië. Dit gebied ligt in het noordwesten van Italië tegen de Franse grens, op zo’n 80 km van Turijn (en 200 km van Milaan) en kent een maximale hoogte van 2850 meter, waarmee het een sneeuwzeker gebied is.

Het liftensysteem is prima, er zijn veel sneeuwkanonnen en het gebied is aantrekkelijk voor zowel beginners als gevorderden. Bekende dorpen in dit gebied naast Sauze d'Oulx zijn: Sestriere, Cesana, Claviere, San Sicario en het Franse Montgenevre.

Bel ons op +31 10 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nederland

Nieuwsbrief

© 2003-2021 Summit Travel
ANVRSGRSGRZ
  • Privacy Policy
  • Disclaimer