ANVRSGRSGRZ
2194 reviews geven ons een
4,8 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 19 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Italia 2023

Stijlvol en culinair Dutchweek event in Sauze d'Oulx


Goed nieuws: in 2023 staat Dutchweek Italia in Sauze d'Oulx weer op de agenda en wel van woensdag 22 tot en met zaterdag 25 maart 2023. Houd je van wintersport, lekker eten & drinken en veel gezelligheid in de buitenlucht met een Dutchweek touch? Dan is Dutchweek Italia echt iets voor jou! 
Dutchweek Logo
Wat maakt Dutchweek Italia uniek?
  • Authentiek dorpje met smalle sfeervolle straatjes
  • Groot skigebied
  • Genieten van de verrukkelijke Italiaanse keuken
  • Coronaproof evenement
  • Buitenlocaties

 

De arrangementen bij Summit Travel zijn inclusief skipas en toegang tot alle Dutchweek feesten gedurende je verblijf. 

Hieronder tref je een link naar onze Zoek & Boek voor een verblijf van 4 nachten. Je kan zelf uiteraard in de Zoek & Boek je wensen aanpassen (korter of langer verblijf).


Dutchweek Italia:
Zoek & Boek

Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx is het gezelligste dorp van de Via Lattea. Het ligt op 1050 km van Breda en is goed te bereiken met de auto (door Frankrijk via de Fréjus-tunnel) en ook met het vliegtuig (Turijn, Milaan). In het historische centrum van het skidorp Sauze d'Oulx treft je veel pubs, restaurants en dancings verspreid over veel typisch Italiaanse smalle straatjes.

Andere mogelijkheden voor na het skiën: wellness centrum, snowmobile tochten, fakkeltochten, wijnproeven, etc. Al met al een geschikte bestemming vanuit zowel sportief als gezellig oogpunt en bovendien nog niet ontdekt door veel Nederlanders! Vanuit Sauze d'Oulx heb je rechtstreeks toegang tot het Via Lattea skigebied middels 2 skiliften. Het merendeel van de pistes ligt aan de zonnige kant van het dorp.

Sauze d'Oulx

Via Lattea

Met zo’n 400 km aan pistes is Via Lattea het grootste aaneengeschakelde skigebied van Italië. Dit gebied ligt in het noordwesten van Italië tegen de Franse grens, op zo’n 80 km van Turijn (en 200 km van Milaan) en kent een maximale hoogte van 2850 meter, waarmee het een sneeuwzeker gebied is.

Het liftensysteem is prima, er zijn veel sneeuwkanonnen en het gebied is aantrekkelijk voor zowel beginners als gevorderden. Bekende dorpen in dit gebied naast Sauze d'Oulx zijn: Sestriere, Cesana, Claviere, San Sicario en het Franse Montgenevre.

Bel ons op +31 10 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nederland

Nieuwsbrief

© 2003-2022 Summit Travel
ANVRSGRSGRZ
  • Privacy Policy
  • Disclaimer