ANVRSGRSGRZ
1564 reviews geven ons een
4,7 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 15 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Italia 2020

Stijlvol, culinair en intiem Dutchweek event voor 30-plussers


Begin september 2020 wordt er meer bekend over de doorgang van Dutchweek Italia in 2021. Dit jaar zal Dutchweek er anders uitzien dan andere jaren: De focus zal liggen op een coronaproof evenement.


Houd je van wintersport, lekker eten & drinken in de buitenlucht met een Hollandse touch? Dan is Dutchweek Italia echt iets voor jou! Het stijlvolle evenement vindt plaats in de week van 6 maart 2020 in het Italiaanse skioord Sauze d'Oulx.
Dutchweek Logo
  • Authentiek dorpje met smalle sfeervolle straatjes
  • Groot skigebied
  • Genieten van de verrukkelijke Italiaanse keuken
  • Coronaproof evenement
  • Buiten locaties

 

Ieder jaar weer draaide Dutchweek Italia om de gezellige feestjes in de vorm van stijlvolle evenementen. Dit jaar zal het concept anders zijn dan voorgaande jaren. Het evenement is coronaproof gemaakt en zal dus alleen plaatsvinden op buitenlocaties. De details zijn nog niet bekend, maar een ding is zeker: dit wordt een stijlvol evenement in de Italiaanse sneeuw!

Overdag kun je je uitleven op de mooie brede pistes die het gebied Via Lattea te bieden heeft. Met een lekker Italiaans voorjaarszonnejte erbij, kan je dag op de piste al niet meer stuk. Rond het middaguur ga je lekker lunchen met muziek op de achtergrond. Het evenement zal zich uitsluitend buiten afspelen met (achtergrond)muziek en entertainment. 's Avonds kun je heerlijk eten bij één van de fantastisch authentieke Italiaanse restaurantjes die Sauze d’Oulx te bieden heeft, gastvrijheid to the max gegarandeerd! Een perfecte mix tussen sportief en gezellig bezig zijn, tijdens deze super actieve break van Dutchweek Italia. 

Boek bij Summit Travel je reis naar Italië en krijg gratis toegang tot het gehele event. Voor de echte fanatiekelingen is het mogelijk om een hele week naar Sauze d'Oulx te komen, maar een korter verblijf is ook mogelijk. 

Ben je helaas verhinderd? Of is één Dutchweek per jaar te weinig voor jou? Bekijk dan eens:

- Dutchweek Saalbach: 13 - 20 maart 2021
- Dutchweek Gerlos: 24 - 28 maart 2021
- Dutchweek Norway: 23 - 27 maart 2021
- Dutchweek Val Thorens: 1 - 8 mei 2021
 

Feestprogramma Dutchweek Italia

Houd de Facebook eventpagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes over het programma.

Voorgaande jaren waren de Dutchweek events reuze gezellig. Dit jaar zullen de events een andere vorm aan nemen: een onwijs gezellig feestje in de buitenlucht, maar dan wel zonder hossende en feestende mensenmassa's. Wanneer je nog niet eerder een Dutchweek event hebt bijgewoond kun je onze terugblik op Dutchweek Italia 2019 lezen en onderstaande vlog bekijken voor een sfeerimpressie!

Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx is het gezelligste dorp van de Via Lattea. Het ligt op 1050 km van Breda en is goed te bereiken met de auto (door Frankrijk via de Fréjus-tunnel) en ook met het vliegtuig (Turijn, Milaan). In het historische centrum van het skidorp Sauze d'Oulx treft je veel pubs, restaurants en dancings verspreid over veel typisch Italiaanse smalle straatjes.

Andere mogelijkheden voor na het skiën: wellness centrum, snowmobile tochten, fakkeltochten, wijnproeven, etc. Al met al een geschikte bestemming vanuit zowel sportief als gezellig oogpunt en bovendien nog niet ontdekt door veel Nederlanders! Vanuit Sauze d'Oulx heb je rechtstreeks toegang tot het Via Lattea skigebied middels 2 skiliften. Het merendeel van de pistes ligt aan de zonnige kant van het dorp.

Via Lattea

Met zo’n 400 km aan pistes is Via Lattea het grootste aaneengeschakelde skigebied van Italië. Dit gebied ligt in het noordwesten van Italië tegen de Franse grens, op zo’n 80 km van Turijn (en 200 km van Milaan) en kent een maximale hoogte van 2850 meter, waarmee het een sneeuwzeker gebied is.

Het liftensysteem is prima, er zijn veel sneeuwkanonnen en het gebied is aantrekkelijk voor zowel beginners als gevorderden. Bekende dorpen in dit gebied naast Sauze d'Oulx zijn: Sestriere, Cesana, Claviere, San Sicario en het Franse Montgenevre.

Annuleringsvoorwaarden


Standaard hanteren wij de voorwaarden zoals genoemd op onze ANVR-paginaVanwege de huidige Corona-onzekerheid hebben we nu bij veel arrangementen de annuleringsvoorwaarden voor de klant gunstiger gemaakt dan deze standaard voorwaarden. Zo zijn er behoorlijk veel arrangementen gratis te annuleren tot zelfs 6 weken voor vertrek. Raadpleeg de betreffende accommodaties op onze website of je boekingsbevestiging.

Summit Travel is een wederverkoper van de entreetickets van de Dutchweek events. Summit Travel aanvaardt geen aansprakelijkheid als gevolg van eventuele afgelasting van deze events, vanwege Corona of andere redenen. De geboekte reis kan niet om die reden zonder kosten geannuleerd worden (*). Bij afgelasting van een Dutchweek event krijgt de klant uiteraad wel de kosten van de entreetickets teruggestort:
  • Dutchweek Saalbach: € 27,50
  • Dutchweek Gerlos: € 25 

(*): uiteraard wel als er sprake is van een negatief reisadvies en/of een shutdown van een skigebied

Bel ons op +31 10 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nederland

Nieuwsbrief

© 2003-2020 Summit Travel
ANVRSGRSGRZ
  • Privacy Policy
  • Disclaimer