ANVRSGRSGRZ
1173 reviews geven ons gemiddeld een
 
9,1

BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 15 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Extra activiteiten

Bij groepen vanaf ongeveer 10 personen willen wij graag op verzoek extra activiteiten en evenementen regelen en kunnen we u vaak mooie adviezen aan de hand doen. Uw trip wordt er nog vollediger en boeiender mee!

We denken dan aan een avondje rodelen of bobsleëen, parapenten, klimmen, heli-skiën, etc. In de meeste plaatsen is er voldoende te doen op dit vlak. En als u voor een rustige activiteit kiest, regelen we desnoods een avondje theater voor uw groep! 

Meer informatie vindt u op onze groepsreizen wintersport pagina.

Vergaderfaciliteiten:
Een "Summit Travel reis" staat normaliter geheel in het teken van de sportiviteit (wintersport) maar ook indien u daarmee zakelijke en/of educatieve doelen wilt combineren, bent u bij Summit Travel op het juiste adres. We hebben onze groepsbestemmingen en -accommodaties zorgvuldig uitgekozen, zodanig dat er altijd in de buurt een gelegenheid is om met kleine danwel grotere groepen gebruik te maken van een vergader- of seminarzaal. De ene keer is dat in het hotel zelf of in een nabij gelegen hotel waar we ruimte ingehuurd hebben. Een andere keer is dat in een congrescentrum. 

Daarnaast regelen wij voor u op verzoek alle faciliteiten die u daarbij nodig heeft om op professionele wijze uw vergaderingen of seminars te kunnen uitvoeren (beamer, scherm, projector, etc.), alsmede de drankjes en hapjes. Dit zal altijd in goed overleg met u van tevoren afgestemd worden, zodat u ter plekke niet voor verrassingen komt te staan. De prijzen zijn afhankelijk van uw wensen en eisen, informeert u bij ons naar de mogelijkheden!

Meer informatie over bedrijfsuitjes en incentive reizen vindt u ook op onze groepsreizen wintersport pagina.

Bel ons op +31 10 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nederland

  • Wie zijn wij?
  • Bedrijfsinformatie
  • Blog
© 2003-2019 Summit Travel
ANVRSGRSGRZ
  • Privacy Policy
  • Disclaimer