ANVRSGRSGRZ
1564 reviews geven ons een
4,7 van 5
BIJ SUMMIT TRAVEL KRIJG JE
RUIM AANBOD MINI SKI'S
ZEER PERSOONLIJKE SERVICE
MEER DAN 15 JAAR ERVARING!
BETROUWBAARHEID EN ZEKERHEID
RUIM AANBOD MINI SKI'S

Dutchweek Norway 2020

Uniek en avontuurlijk Dutchweek evenement in de verse poedersneeuw

Houd je naast skiën en/of snowboarden ook volop van andere winterse activiteiten? Dan is Dutchweek Norway echt iets voor jou! Het spectaculaire evenement vindt plaats van dinsdag 23 t/m zaterdag 27 maart 2021 in Myrkdalen.

Wat maakt Dutchweek Norway uniek?Dutchweek Logo

  • Sneeuwzeker dorp en geen wachtrijen bij de lift
  • Prachtig skigebied met diverse afdalingen van verschillende niveaus
  • Volop nevenactiviteiten mogelijk, waaronder een Fjord safari en skydiven
  • Gezellige muziek en entertainment middagen en avonden

Wil jij een Dutchweek Norway arrangement boeken of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via de onderstaande knop! 

Offerte aanvragen

Een spectaculair bucketlist event voor Nederlanders in Noorwegen.

Tijdens Dutchweek Norway geniet je van de prachtige brede pistes van Myrkdalen. Ontdek hier 30 kilometer aan geprepareerde pistes. Deze pistes kun je zelf ontdekken, maar je kunt ook op pad met één van de gidsen en genieten van de ongerepte sneeuw met je tourski’s of van de vele off-piste mogelijkheden. Na een heerlijke dag op de piste, kun je direct aanschuiven op een van de terrassen met gezellige muziek en live entertainment. Verder zijn er nog volop extra avontuurlijke activiteiten mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van Indoor skydiven? Een unieke 'vrije val' zonder dat je daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen! Of een Fjord Safari? Ga met een RIB boot door de fjorden en genieten van het prachtige uitzicht! 

Dit event vindt plaats van dinsdag 23 t/m zaterdag 27 maart 2021. Boek bij Summit Travel je reis naar Noorwegen en krijg gratis toegang tot het gehele programma van Dutchweek Norway!

Ben je helaas verhinderd? Of is één Dutchweek per jaar te weinig voor jou? Bekijk dan eens:


Programma Dutchweek Norway

Houd de facebook-event pagina in de gaten voor het laatste nieuws rondom Dutchweek Norway!

Skiën 

Woensdag - Donderdag - Zaterdag 
09.30 - 16.00: Skiën - Het dorp heeft 9 liften en meer dan 20 afdalingen met verschillende niveaus. De sportwinkel, skiverhuur en skischool zijn elke dag geopend van 9.00 tot 16.30 uur. Begeleide skitochten, carving clinics etc. zijn te boeken via de skischool 

Programma 

Binnenkort komt er meer informatie over het programma in 2021 op onze website.

Myrkdalen

Eén van de meest sneeuwzekere dorpen binnen Europa is Myrkdalen en staat hierdoor ook ieder jaar hoog in de sneeuw top tien van Europa! Een ideale wintersportbestemming dus! Myrkdalen is gevestigd in de provincie Voss en ligt op 130 km van Bergen airport. Voss ligt in het hartje van Fjord Noorwegen, tussen de twee beroemdste Noordse Fjorden: Sognefjord en Hardangerfjord, dus het uitzicht is werkelijk adembenemend! 

Het skigebied van Myrkdalen beschikt over 30 kilometer aan pistes. Ondanks dat het een wat kleiner skigebied is, kunnen wintersporters hun hart hier ophalen. Er zijn namelijk diverse afdalingen met verschillende niveaus voor zowel skiërs als snowboarders aanwezig. De pistes zijn lekker breed, dus beginnende skiërs kunnen hier prima terecht. Voor de gevorderde skiër is er een lange zwarte piste aanwezig die tot bijna in het dal van Myrkdalen loopt. Tot slot kent Myrkdalen een groot off-piste terrein en een freestyle park. Bij Myrkdalen is er sprake van ski-in ski-out! Na een dag op de piste ski je zo weer terug naar je accommodatie. 

Bel ons op +31 10 279 96 32

Summit Travel B.V.

Oostplein 420
3061 CH Rotterdam

Nederland

Nieuwsbrief

© 2003-2020 Summit Travel
ANVRSGRSGRZ
  • Privacy Policy
  • Disclaimer